Hoe bereik je jouw klanten in de regio?

Bekijk het advertorial aanbod

Hoe werkt het?

Wil jij jouw product of dienst onder de aandacht brengen? Dan is een advertorial een goede manier. Via Advertorial.nl kun je advertorials uitzetten bij regionale media. Een advertorial is een soort advertentie, maar dan in het jasje van een redactioneel artikel.  Hierdoor zijn consumenten eerder geneigd om het artikel te lezen en biedt het plaatsen van links extra voordelen voor de online vindbaarheid van jouw website. Als jij een advertorial wil laten plaatsen en eventueel ook wil laten schrijven, dan helpen wij jou hier graag mee. Een advertorial laten plaatsen werkt in drie eenvoudige stappen. 1) Locatie selecteren: Ga op zoek in de regio waar jij meer zichtbaarheid wil creëren. 2) Regionale media kiezen: Zoek uit welke regionale media(sites) het beste bij jouw bedrijf of dienst aansluiten. 3) Advertorial bestellen: Kies een pakket en bestel, jouw advertorial staat binnenkort online.

Is het nog niet helemaal duidelijk of heb je nog andere vragen? Dan kun je direct met ons contact opnemen en dan helpen we jou graag verder!

Stap 1: Selecteer locatie

Zoek op stad, gemeente of provincie.

Stap 2: Kies regionale media

Filter op SEO metrics en tarieven en kies je pakket uit.

Stap 3: Advertorial bestellen

Bestel tegen de scherpste tarieven online advertorials. 

Wat kun je met Advertorial.nl?

Promoot jouw bedrijf of product door gericht online adverteren. Met een advertorial plaats je relevante content voor online bereik, conversie en SEO.

Onze redactie helpt jou met de inzet van jouw online campagne. 

Wat voor media kan ik op Advertorial.nl vinden?

Uitsluitend premium regionale nieuwswebsites met autoriteit en veel online bereik. Op deze manier kun jij het beste online impact maken. 

Wij monitoren het gehele plaatsingsproces waardoor gegarandeerd jouw boodschap correct wordt geplaatst.

Hoeveel kost het plaatsen van een advertorial?

De tarieven zijn per website verschillend. Wij bieden het scherpste tarief voor het online adverteren op deze titels en bieden een aantrekkelijke staffelkorting. 

2 items - 5% korting
3 items - 6% korting
4 items - 7% korting
5 items - 10% korting
>= 10 items - 15% korting

Uw platform ook op deze website?

Wij werkend uitsluitend premium regionale media met een groot online bereik en sterke SEO metrics voor onze klanten. Interesse in een samenwerking? Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.