Linkbuilding Blogs

Linkbuilding uitbesteden of zelf doen?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO. Je kunt ervoor kiezen om jouw links op kwalitatieve blogs te laten plaatsen. Wij bieden uitsluitend websites aan die zelf goed scoren in Google en uitstekende SEO waarden hebben. Dit zorgt ervoor dat de autoriteit van jouw website zal toenemen en uiteindelijk hoger zal ranken. Linkbuilding is dus een effectieve manier om hoger in Google te komen en maakt deel uit van jouw SEO strategie. Doordat wij het gehele proces voor het plaatsen van links managen, kost het jou veel minder tijd om goede links te krijgen. Uitbesteden van deze activiteit aan externe SEO bureaus is daarom ook niet meer noodzakelijk. Ook bieden wij qua tarieven de laagste prijzen in de markt voor het plaatsen van content op premium blogs. 

Hoe het plaatsen van links in blogs werkt

Naast goede SEO metrics is het belangrijk is om te kijken of het blog relevantie heeft met jouw website. Op deze manier kan goede content worden geschreven en zorg je voor een zo'n natuurlijk mogelijk backlink profiel. Wanneer je nog geen goede content hebt om te plaatsen, is het handig om vooral bij een eerste bestelling content te laten schrijven. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar heeft ook de mogelijkheid om de inhoud kwalitatief hoog te houden. Tekstschrijvers hebben immers ervaring in het creëren van content dat naast geschikt voor SEO ook prettig leesbaar is. 

Prijzen en tarieven van linkbuilding blogs

Hoewel wij de laagste tarieven in de markt hanteren is goede linkbuilding zeker niet goedkoop. Kies daarom voor advertorial blogs met een sterk linkprofiel. Vaak worden de kosten van linkbuilding snel terugverdiend, omdat het rendement op een goede SEO campagne erg hoog is. De verbeterde zoekwoord posities en online vindbaarheid behoud je immers voor de lange duur. Zeker in (sterk) concurrerende markten maken organische stijgingen in Google veel impact op de winstgevendheid. Daardoor passen SEO en linkbuilding perfect in een duurzame lange termijn strategie. Maak gebruik van onze service en je zult ervaren dat we zorgen voor een efficiënte en effectieve manier om jouw backlink profiel te optimaliseren. Linkbuilding is echt de investering waard om jouw bedrijf te laten groeien.