Geldrop-Mierlo24

Website informatie

https://geldrop-mierlo24.nl/

Nieuwswebsite

Omschrijving:

Geldrop-Mierlo24 is dé lokale nieuwssite voor gemeente Geldrop-Mierlo. Wij verzamelen, maken en verspreiden nieuwsberichten. Dat doen we met een gratis app en website, die altijd up-to-date zijn. Daarnaast is ook social media voor ons erg interessant. Met duizenden bezoekers per dag zijn we het relevantste online platform in de regio, óók voor bedrijven en ondernemers.

SEO

11

Domain authority

10

Trust flow

19

Citation flow

2

Domain Rating

75K+

Bezoekers/maand

15

Aantal links (RD)
Spelregels:
  • Iedere advertorial wordt in principe voor onbepaalde tijd geplaatst.
  • Gebruik uitsluitend rechtenvrije foto's.
  • Er wordt geen link naar een goksite of een sekssite geplaatst.
  • Het artikel wordt in een actieve categorie geplaatst.
  • Afwijkende voorwaarden zijn bespreekbaar, maar is soms alleen mogelijk tegen meerprijs. Neem hiervoor contact met ons op.

Pakketten

1: Zelf aanleveren

€ 150,00

Pakket 1: lever zelf een kwalitatief goede advertorial aan voor plaatsing. Deze uiting zal tevens op de Facebook pagina, Instagram en via Twitter worden gedeeld voor extra bereik.

2: Laten schrijven + plaatsen

€ 219,00

Pakket 2: onze redactie zal op basis van aangeleverde input een goede advertorial schrijven en na akkoord tevens plaatsen. Deze uiting zal tevens op de Facebook pagina, Instagram en via Twitter worden gedeeld voor extra bereik.

Het plaatsen van een advertentie in de vorm van een advertorial in de regio Geldrop-Mierlo is een effectieve manier van online adverteren in combinatie met linkbuilding. Het nieuwsbericht wordt in de vorm van een editorial geplaatst en kan ook een prima alternatief zijn voor een persbericht.

Extra voordeel

Bestel eenvoudig direct meerdere advertorials in één keer en profiteer van extra voordeel! De korting wordt automatisch verwerkt.

2 items
5% korting
3 items
6% korting
4 items
7% korting
5 items
10% korting
>= 10 items
15% korting