GroningsNieuws.nl

Website informatie

https://www.groningsnieuws.nl

Nieuwswebsite

Omschrijving:

GroningsNieuws.nl is een website welk nieuwswaardigheden , actualiteiten en reportages plaats uit de stad Groningen en omstreken. De website is een bekende website bij vele stadjers. GroningsNieuws.nl doet naar het verslag van nieuwswaardigheden , actualiteiten en reportages ook livestreaming bij grote evenementen; zoals de 4Mijl van Groningen.

SEO

19

Domain authority

5

Trust flow

18

Citation flow

5

Domain Rating

254K+

Bezoekers/maand

32

Aantal links (RD)
Spelregels:
  • Iedere advertorial wordt in principe voor onbepaalde tijd geplaatst.
  • Gebruik uitsluitend rechtenvrije foto's.
  • Er wordt geen link naar een goksite of een sekssite geplaatst.

Pakketten

1: Zelf aanleveren

€ 55,00

Pakket 1: lever zelf een kwalitatief goede advertorial aan voor plaatsing.

2: Zelf aanleveren + social

€ 80,00

Pakket 2: lever zelf een kwalitatief goede advertorial aan voor plaatsing. Deze uiting zal tevens op de Facebook pagina worden gedeeld voor extra bereik.

3: Laten schrijven + plaatsen

€ 124,00

Pakket 3: onze redactie zal op basis van aangeleverde input een goede advertorial schrijven en na akkoord tevens plaatsen.

4: Laten schrijven + plaatsen + social

€ 149,00

Pakket 4: onze redactie zal op basis van aangeleverde input een goede advertorial schrijven en na akkoord tevens plaatsen. Deze uiting zal tevens op de Facebook pagina worden gedeeld voor extra bereik.

Het plaatsen van een advertentie in de vorm van een advertorial in de regio Groningen is een effectieve manier van online adverteren. Het nieuwsbericht wordt in de vorm van een editorial geplaatst en kan ook een prima alternatief zijn voor een persbericht.

Extra voordeel

Bestel eenvoudig direct meerdere advertorials in één keer en profiteer van extra voordeel! De korting wordt automatisch verwerkt.

2 items
5% korting
3 items
6% korting
4 items
7% korting
5 items
10% korting
>= 10 items
15% korting