Heerhugowaardsdagblad.nl

Website informatie

https://www.heerhugowaardsdagblad.nl

Nieuwswebsite

Omschrijving:

In samenwerking met o.a. gemeente, politie, verenigingen en het bedrijfsleven voorzien wij onze duizenden bezoekers van al het actuele nieuws uit de regio Heerhugowaard. Het nieuws wordt overzichtelijk per rubriek weergegeven en voldoet aan de wens van onze trouwe bezoekers.

De rubrieken zijn o.a.: 112 berichten, evenementen, gemeente, politiek, regionaal, sport en uitgaan. Naast het laatste nieuws helpen wij onze bezoekers ook met de aankoop van producten en diensten. Dit doen we onder andere door middel van advertorials en bedrijfsvermeldingen.

SEO

54

Domain authority

22

Trust flow

28

Citation flow

35

Domain Rating

11K+

Bezoekers/maand

675

Aantal links (RD)
Spelregels:
  • Iedere advertorial wordt in principe voor onbepaalde tijd geplaatst.
  • Gebruik uitsluitend rechtenvrije foto's.
  • Maximaal 3 links per artikel, waarvan 2 extern en liefst 1 intern binnen onze website.
  • Er wordt geen link naar een goksite of een sekssite geplaatst.
  • Advertorials kunnen wij weigeren indien de redactie van mening is dat de kwaliteit van het artikel te laag is.

Pakketten

1: Zelf aanleveren

€ 195,00

Pakket 1: lever zelf een kwalitatief goede advertorial aan voor plaatsing. Deze uiting zal tevens op de Facebook pagina worden gedeeld voor extra bereik.

2: Laten schrijven + plaatsen

€ 264,00

Pakket 2: onze redactie zal op basis van aangeleverde input een goede advertorial schrijven en na akkoord tevens plaatsen. Deze uiting zal tevens op de Facebook pagina worden gedeeld voor extra bereik.

Het plaatsen van een advertentie in de vorm van een advertorial in de regio Heerhugowaard is een effectieve manier van online adverteren. Het nieuwsbericht wordt in de vorm van een editorial geplaatst en kan ook een prima alternatief zijn voor een persbericht.

Extra voordeel

Bestel eenvoudig direct meerdere advertorials in één keer en profiteer van extra voordeel! De korting wordt automatisch verwerkt.

2 items
5% korting
3 items
6% korting
4 items
7% korting
5 items
10% korting
>= 10 items
15% korting